Despre mine

Corina Macrea

Pentru mine, sa fiu hairstylist nu este doar o meserie. Coafura reprezinta grija pentru imaginea ta, reprezinta dragoste pentru stil, forme si culoare, dar si increderea cu care ma investesti atunci cand imi calci pragul – fie la cursurile si seminariile de hairstyling, fie la salonul de infrumusetare.
Fiecare cursant este ca o panza alba. El are nevoie de pictorul potrivit, pentru a se contura o imagine desavarsita. Acesta este principiul dupa care ma ghidez in cadrul proiectului meu de suflet, scoala de coafura. Aici, fiecare cursant are parte de atentia de care are nevoie pentru a se perfectiona, pentru a atinge acel nivel catre care tinde.
Si pentru ca orice opera implica munca asidua si materiale de calitate, am cei mai buni aliati de partea mea in demersul de a transforma fiecare cursant intr-un profesionist in coafura – Londa Professional Romania. Cu ajutorul lor, am gasit nu doar prilejul de a-mi pune amprenta asupra celorlalti, dar si cadrul perfect pentru a ma dezvolta continuu si a ma asigura ca munca mea atinge mereu noi standarde de calitate.
Daca si pentru tine domeniul frumusetii este o platforma prin care sa iti exprimi talentul, grija pentru ceilalti si nevoia zilnica de provocare, te astept alaturi de mine si ceilalti lectori si profesionisti in domeniu.
Impreuna, putem perfectiona hairstylist-ul din tine!

Corina

PARTENERI

De peste 40 de ani, Londa Professional este partenerul stilistilor de pretutindeni. Pentru mine, parteneriatul cu Londa Professional Romania inseamna traditie, incredere, relatii de exceptie si sustinere neconditionata. Alatura-te scolii noastre de coafura si invata totul despre culoare si cum sa iti dai frau liber imaginatiei, de la cei mai buni profesionisti din cadrul Londa!