Cum să te trezești ușor dimineața devreme?

              Calitatea vieții depinde foarte mult de modul în care noi trăim! Suntem ceea ce vedem, ceea ce gândim și ceea ce simțim!

              Am întâlnit foarte mulți oameni în permanentă criză de timp și la orice întrebare răspunsul este “nu am timp”. Consider că nu vrem să avem timp, pentru că, timp chiar există!

          Mă bucur să experimentez trezitul de foarte dimineață care mi-a adus un mare câștig, și anume am câștigat timp! Cu toate că mă trezesc dimineață devreme, pot să mă laud că mă bucur de un somn excelent și de calitate! Este foarte important să prioritizăm somnul!

Trezitul dis de dimineață a adus foarte multe beneficii în viață mea. Practic am timp să mă bucur de toate activitățile, să fac tot   ce imi doresc, să îmi acord timp de calitate cu mine, cu familia, pentru jobul meu…practic în 24 ore  bifez tot ce am de făcut!

              Dacă vrei și tu să te trezești mai devreme și să ai mai mult timp este foarte important să îți găsești motivația!

De ce vrei să te trezești mai devreme?

Poate pentru că vrei să îți faci treaba în liniște, poate pentru că vrei să alergi sau poate pentru că vrei să citești…motivele sunt infinite dar e absolut necesar să îți găsești motivația ta supremă și să o definești de la bun început!

            Ce se întâmplă dacă nu îmi găsesc un motiv bine întemeiat?

Vei găși mereu scuze și vei fi foarte tentat să apeși butonul de amânare al alarmei sau mai rău să oprești alarma și să dormi mai departe!

Vara este momentul ideal când poți proba trezitul de dimineață, pentru că diminețile de vara sunt absolut miraculoase!

          Dacă te-ai horarat să te trezești mai devreme, ai răbdare cu tine, fii blând și ia-o ușor. În cazul în care ești obișnuit să te ridici din pat la ora 8, cu siguranță nu va fi ușor să te trezești direct la ora 5 dimineața! Trezește-te la ora 7 pentru o perioadă de timp, și ușor o să ajungi să te trezești și la ora 6, apoi la ora 5. Îți dau un pont super valoros- când sună alarma, ridică-te imediat din pat, nu mai sta pe gânduri, nu te mai uita în tavan!

              Secretul uneidimineți bune este o seară reușită! Ideal este să ne punem la culcare, cel târziu la ora 22.00, deorece vrem să ne bucurăm de un somn de calitate! Cel mai benefic somn, în care ne refacem este în prima parte a nopții și ar fi chiar păcat să îl ratezi!

              Așa cum îmi place mie să spun, viață se întâmplă, și pot exista zile când nu o să te trezești dimineța devreme, sau nu o să poti să iti respecți ora de culcare! Nu este absolut nici o problema! Cel mai important este după o asemnea întâmplare să revii imediat la “normal”.

Mă bucur tare mult că ai citit aceste rânduri și îmi doresc din toată inima ca tot mai mulți oameni să se bucure de magia dimineților, pe care noi le putem face perfecte!

Spor la sănătate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *