Slăbește sănătos

Program de slăbire  

Acest program garantează celor care îl urmează să obțină formă fizică mult dorită. Programul este structurat pe săptămâni tematice și creează contextul potrivit ca tu să îți atingi obiectivele și să te menții pe termen lung.  

„Obiceiuri sănătoase” – program express de corectare a stilului de viată

E-Book

Află cum în 10 zile poți să îți schimbi stilul alimentar dar să și aduci obiceiuri benefice în viața ta. Acest ghid accelerat de corectare a stilului te viață te va ajuta să preiei controlul asupra alimnetatiei, să îți stăpânești poftele și să ajungi rapid în forma ta maximă.

Simplu și delicios

E-book

Cand vine vorba de slăbit lucrurile încep în bucătărie. Un abdomen plat îl obții în bucătărie! Multe din problemele legate de sănătate își găsesc rezolvarea în bucătărie. În această carte îți prezint rețete delicioase cu care îți vei îmbunătăți starea de sănătate și vei începe călătoria spre corpul mult visat! 

Obiceiuri sănătoase

Program express de corectare a alimentației

Te ajut să îți rezolvi din mers problemele cu care te confrunți legate de mâncare, somn, în general stil de viață sănătos! Vom face planul obiceiurilor noi!
Nu vei primi plan alimentar, nu vei numără calorii.Îți voi da feedback la ce mănânci, îndrumare și toate informațiile de baza de care ai nevoie!

Detox și Resetare

Adu viață în viață ta.

Te provocăm la o luna de detoxifiere a organismului. Acest program îl realizez împreună cu Iulia Ardeleanu, health and longevity coach. Vom aborda lucrurile cu blândețe, în ritmul tău, astfel încât să putem elimina toxinele din organism și vom învață să ne hrănim corpul. 

Fără gluten

Învață să trăiești fără gluen

Ți-a fost recoamdat de către specialist o alimentație fără gluten? Nu știi de unde să începi? Nu știi cum să îți gătești?
Optează pentru acest program și te voi învață cum să îți faci viață ușoară și plăcută chiar și fără gluten.

Reintră în formă

Program consiliere privată 1:1

Te voi însoți pas cu pas în călătoria ta spre corpul mult visat. Vom regla alimentația, sportul, emoțiile, somnul, buna funcționarea a tuturor organelor, deorece cred că atunci când ești sănătos și formă fizică vine de la sine.