Detox de primăvară

detox

Vine primăvară! Ce frumos! Parcă se simte în aer că natura se trezește la viață!

Îmi place să cred că există anumite ritmuri, anumite cicluri în natură care se oglindesc și în viața noastră. Ca și oameni, totul se desfășoară în cicluri, după un anumit ritm!Nimic nu se întamplă haotic!  Când acestea sunt dereglate, iar dezechilibrul își face apariția, atunci intervine starea de disconfort și boală.

  • Când a fost ultima oară când te-ai trezit dimineață simțindu-te foarte odihnit și energizat?
  • Mergi la toaletă în fiecare dimineață, fără nici un efort?
  • Cum arată pielea ta? Ești mulțumit de aspectul ei?

Dacă ai răspuns cu nu la vreuna din întrebări cu nu, atunci este necesar să îi acorzi puțină atenție ficatului! Ficatul este un organ care face atât de multe pentru organismul nostru.

Dar hai să vedem ce face ficatul pentru tine? Practic el se descurcă și prelucrează  toate substanțele care le ingerăm prin mâncare, prin ceea ce bem, ceea ce punem pe piele. Pe lângă toate acestea mai are de manageriat toate substanțele care se produc în organismul noastru. Acest proces este o muncă intensă, solicitantă și câteodată ficatul chiar nu face față!

          Am o veste bună! Dacă îi dai ficatului ceea  ce are nevoie, el se poate “redresa” și poate face față cu brio tuturor provocărilor. Și oare cum îi acordăm această atenție specială? Păi foarte simplu. ..printr-un stil de viață cât mai curat, pe toate planurile- mulți denumesc această perioada, peioada de detox, și da, ar trebui să avem cu toții un detox- acum la început de primăvară, când dă firul ierbii și natura se trezește la viață! Este cel mai bun moment!

Ce se întâmplă după o perioada de detox?

-Ai mai multă energie!

-Gândești mai clar!

-Pielea îți va arată fantastic!

-Nu vei mai fi balonat, digestia va funcționa mult mai bine!

-O să ai poftă de viață!

Procesul de detox ideal, din punctul meu de vedere durează aproximativ o luna de zile, deorece lucrurile se abordează cu dragoste și blândețe! Iar când vorbești despre detox pot spune că nu este foarte eficient dacă ai în atenție doar ceea ce mănânci! Este necesar să privești cu atenție la toate substanțele cu care interacționezi și mai ales la toate metodele prin care elimini!

          În cazul în care îți dorești să aflii mai multe despre acest proces nu ezită să mă întrebi!

O primăvară magică și un detox cu spor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *