Harta chinezească a fetei- ne spune care parte a corpului se află în dezechilibru!

Poate ai mai auzit până acum că “se vede pe pielea ta cât de sănătoasă sau sănătos eșți”!

O erupție  apărută undeva pe față poate fi semnul unui dezechilibru hormonal, genetic, nutrițional. Pielea este cel mai mare organ și comunică cu organele interne.

Știi cum să îți îmbunătățeșți sănătatea pentru a avea o piele radianata?

Cartografierea pielii, o metodă tradițional chinezeasc , folosită și în Ayurveda ne spune că fața este precum o oglindă- zone ale fetei sunt în strânsă legătură cu anumite organe și ne pot da detalii despre starea acestora!

Pe scurt dacă pielea de pe față ta nu este în cea mai bună condiție înseamnă că există undeva, în altă parte a corpului tău o problema.

FRUNTEA

Este oglinda ficatului și a vezicii biliare! Consumul de mâncare foarte grasă, sau de alcool poate cauza erupții în această zona. Echilibrează aceste organe prin consumul redus de alcool și mâncare grasă! Bea foarte multă apă sau ceaiuri din diverse plante. Poți să te îndrăgosteșți de ceiul din armurariu și brusture!

ZONA DINTRE SPARÂNCENE

Cunoscută și sub denumirea de al treilea ochi, este conectată cu stomacul și ficatul. O digestie proastă, greoaie, face să apară erupții în această zona! Persoanelor ce se confruntă cu acest dezechilibru este recomandat să adopte o dietă prin eliminare, să descopere eventualele intoleranțe sau alergii.  Recomand să se reducă consumul de cafea, alcool și zahăr, astfel încât să poată fi îmbunătățită sănătatea digestivă! Dezechilibrele din aceată zona pot fi direct legate de deshidratare sau suprasolicitarea rinichilor! Durerile de spate merg de multe ori mâna în mâna cu aceste simptome. Te sfătuiesc să bei mai multă apă, să consumi super alimente precum afinele, spanacul, varză kale și diverse alge! Ai în vedere și include-le imediat în dietă ta!

ZONA DE SUB OCHI

Este reprezentată de stomac, rinichi și ficat! Dacă ai cumva cearcăne sau pete întunecate ia în calcul să nu mai consumi absolut deloc alcool, cafea sau zahăr!

Bea foarte multă apă și axează te pe ceaiuri detox! Ai în vedere și analiza somnului în ceea ce privește durata și calitatea acestuia!

ZONA NASULUI ȘI DEASUPRA OBRAJILOR

Se spune că este direct conectată cu inima. Iritații precum rosaceea apar pe această zona. Prima măsură pe care o poți lua este să înlocuiesti grăsimile nesănătoase cu grăsimi sănătoase, pline de acizi grași omega care îți pot ridică nivelul colesterolului bun din organism (HDL) și reduc “colesterolul rău” (LDL). Ia în calcul consumul de nuci, avocado, somon, semințe de in, semințe de chia.

ZONA DE MIJLOC A OBRAJILOR

Sunt fereastra spre stomac și plămâni! Pe această zona putem întâlni dezechilibre precum coșuri, rosacea și pigmentări diverse. Ai în supraveghere consumul de lactate și cât de alergic poți să fi la lactoză! Consumă multe legume și frunze verzi, și scoate din alimentație alcoolul, zahărul și cafeaua.

ZONA INFERIOARĂ A OBRAJILOR

Ficatul și stomacul sunt oglindite în acceasta zona! Când apar semne aici putem să descoperim intolerante alimentare diverse. Se recomandă curele cu sucuri. Experimentează și vezi ce dietă ți se potrivește cel mai bine!

ZONA GURII

Este conectată direct cu stomacul. Sensibilitățile alimentare și dietele toxice fac să apară erupții în această parte a corpului nostru. Îți recomand să te gandesti la o metodă de detox blânda! Crește consumul de legume și frunze verzi precum și alimente bogate în fibre!

LINIA MAXILARULUI

Este zona care ne vorbește despre ovare și colon. Iritatiile acestei zone au directă legătură cu stresul hormonal, mai ales în cazul femeilor! Dacă eșți femeie și această zona prezintă probleme e momentul să îți analizezi ciclul menstrual, și poate și un consult endocrinologic este bine venit! De recomandat să consumați multe frunze verzi să ne asigurăm un nivel optim de hidratare. Gândește-te la o dietă echilibrată, care să conțină alimente cu index glicemic mic, cu multă proteină, fructe, legume, cereale integrale și grăsimi sănătoase!

Gestionează stresul, și asigura-te că prioritizezi somnul.

Cartografierea feței este o tehnică foarte specifică, folosită cu succes în medicina chinezească dar și în ayurveda, dar la fel ca și alte tehnici, scopul ei este să ne îndreptăm spre o stare de echilibru, să ne creștem imunitatea, să conștientizăm sensibilitățile noastre și cum putem să le depășim, să găsim ceea ce ni se potrivește nouă, pentru că orice om este unic și fiecare are nevoi individuale! Nu uitați că doi oameni nu sunt identici, și fiecare individ are nevoie de un anumit protocol!

 Harta chinezească a fetei- ne spune care parte a corpului se află în dezechilibru!

Poate ai mai auzit până acum că “se vede pe pielea ta cât de sănătoasă sau sănătos eșți”!

Un coș apărut undeva pe față poate fi semnul unui dezechilibru hormonal, genetic, nutrițional. Pielea este cel mai mare organ și comunica cu organele interne.

Știi cum să îți îmbunătățeșți sănătatea pentru a avea o piele radianata?

Cartografierea pielii, o metodă tradițional chinezească , folosită și în Ayurveda ne spune că față este precum o oglindă- zone ale fetei sunt în strânsă legătură cu anumite organe și ne pot da detalii despre starea acestora!

Pe scurt dacă pielea de pe față ta nu este în cea mai bună condiție înseamnă că există undeva, în altă parte a corpului tău o problema.

FRUNTEA

Este oglindă ficatului și a vezicii biliare! Consumul de mâncare foarte grasă, sau de alcool poate cauza erupții în această zona.  Echilibrează aceste organe prin consumul redus de alcool și mâncări grase! Bea foarte multă apă sau ceaiuri din diverse plante. Poți să te îndrăgosteșți de ceiul din armurariu și brusture!

ZONA DINTRE SPARANCENE

Cunoscută și sub denumirea de al treilea ochi, este conectată cu stomacul și ficatul.  O digestie proastă, greoaie, face să apară erupții în această zona! Persoanele care se confruntă cu acest dezechilibru este recomandat să adopte o dietă prin eliminare, să descopere eventualele intolerante sau alergii.  Recomand să se reducă consumul de cafea, alcool și zahăr, astfel încât să poată fi îmbunătățită sănătatea digestivă! Dezechilibrele din aceată zona pot fi direct legate de deshidratarea persoanei respective sau suprasolicitarea rinichilor! Durerile d espate merg de multe ori mâna în mâna cu aceste simptome. Te sfătuiesc s abei mai multă apă, s aconsumi super alimente precum afinele, spanacul, varză kale și diverse alge! Ai în vedere și include-le imediat în dietă ta!

ZONA DE SUB OCHI

Este reprezentată de stomac, rinichi și ficat! Dacă ai cumva cearcăne sau pete întunecate ia în calcul să  nu mai consumi absolut deloc alcool, cafea sau zahăr!

Bea foarte multă apă și axează te pe ceaiuri detox! Ai în vedere și analiză somnului în ceea ce privește durata și calitatea acestuia!

ZONA NASULUI ȘI DEASUPRA OBRAJILOR

Se spune că este direct conectată cu inima. Iritații precum rosaceea apar pe această zona. Prima măsură pe care o poți lua este s ainlocuiesti grăsimile nesănătoase cu grăsimi sănătoase, pline de acizi grași omega care îți pot ridică nivelul colesterolului bun din organism (HDL) și reduc “colesterolul rău” (LDL). Ia în calcul consumul d enuci, avocado, somon, semințe d ein, semințe d echia.

ZONA DE MIJLOC A OBRAJILOR

Sunt fereastră spre stomac și plămâni! Pe această zona putem întâlni dezechilibre precum coșuri, rosacea și pigmentări diverse. Ai în supraveghere consumul de lactate și cât de alergic poți să fi la lactoză!  Consumă multe legume și frunze verzi, și scoate din alimentație alcoolul, zahărul și cafeaua.

ZONA INFERIOARĂ A OBRAJILOR

Ficatul și stomacul sunt oglindite în acceasta zona! Când apar semne aici putem să descoperim intolerante alimentare diverse. Se recomandă curele cu sucuri. Experimentează și vezi ce dietă ți se potrivește cel mai bine!

ZONA GURII

Conectată direct cu stomacul. Sensibilitățile alimentare și dietele toxice fac să apară erupții în această parte a corpului nostru. Îți recomand să te gamdesti la o metodă de detox blanda! Crește consumul de legume și frunze verzi precum și alimente bogate în fibre!

LINIA MAXILARULUI

Este zona care ne vorbește despre ovare și colon. Iritatiile acestei zone au directă legătură cu stresul hormonal, mai ales în cazul femeilor! Dacă eșți femeie și această zona prezintă probleme e momentul s aiti analizezi ciclul menstrual, și poate și un consult endocrinologic este bine venit! De recomandat să consumați multe frunze verzi să ne asigurăm un nivel optim de hidratare. Gândește-te la o dietă echilibrată, care să conțînă alimente cu index glicemic mic, cu multă proteină, fructe, legume, cereale integrale și grăsimi sănătoase!

Gestionează stresul, și asigura-te că priritizezi somnul.

Cartografierea fetei este o tehnică foarte specifică, folosită cu succes în medicină chinezească dar și în ayurveda, dar la fel că și alte tehnic, scopul ei este să ne îndreptăm spre o stare de echilibru, să ne creștem imunitatea, să conștientizăm sensibilitățile noastre și cum putem să le depășim, să găsim ceea ce ni se potrivește nouă, pentru că orice om este unic și fiecare are nevoi individuale! Nu uitați că doi oameni nu sunt identici, și fiecare individ are nevoie de un anumit protocol!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *