Livrarea comenzilor 

Livrarea serviciilor cumparate se va face automat de catre sistem, imdeiat dupa confirmarea platii. Prin intermediul mailului, vei primi acces la materialele video, audio, pdf sau word. 

Modificare sau anulare comanda

Posibilitatea anularii unei comenzi sau livrari este disponibila doar in conditii speciale intrucat nu livram un produs ci un serviciu. Daca ai plasat din greseala o comanda sau daca ai nevoie de ajutor te rugam sa ne contactezi si te vom asista cu placere.

In momentul plasarii comenzii sistemul iti livreaza automat toate documentele plus iti garanteaza accesul la materiale- video, pdf, word etc. O data ce ti-a fost permis accesul, trimise documentele, materialele pe mail nu mai poti returna. 

Plata

Corinamacrea.ro nu este platitoare de TVA, astfel prețurile afișate pe site, la fiecare seriviu în parte sunt preturile finale.

Plata se poate face prin oricare dintre următoarele modalități: online, cu cardul, prin sistemele: Netopia/MobilPay urmând pașii de plată și instrucțiunile de plată oferite cu ocazia efectuării plății.

Nu suntem responsabili pentru procesarea în mod eronat a plății. Nu suntem responsabili pentru erorile înregistrate prin intermediul sistemului de plată, inclusiv, dar fără a se limita la pierderile pe care le-ați suferi utilizând sistemul de plată cu cardul.

Pentru serviciile de abonament odată ales tipul de abonament și selectată modalitatea de plată, plata este recurentă. Clientul nu trebuie să parcurgă o procedură lunară sau anuală de plată, sumele aferente abonamentului urmând a fi debitate automat din contul Clientului, la începutul fiecărei perioade de abonament.

Abonamentul clientului are activată plata recurentă automat. Asta înseamnă că la data scadentă a abonamentului se va efectua automat plata de pe cardul introdus la prima comandă.