Raportul meu de integritate- 2021

Uite că într-un final am reușit să adun în câteva rânduri cum a fost 2021 pentru mine. Anul acesta a fost așa o provocare să fac o sinteză.

De ce fac acest lucru? De ce la finalul fiecărui an îmi scriu un raport?

În primul rând așa îmi dau seama care au fost victotiile mele în anul ce tocmai s-a încheiat și apoi ce dezamăgiri sau ce înfrângeri am trăit…ce nu a mers așa cum mi-am dorit.

În al doilea rând fac acest raport pentru tine, cel care citești aceste rânduri, poate așa te pot inspiră și pe tine să îți analizezi anul care tocmai s-a încheiat. Consider că monitorizarea, analiza și raportarea sunt instrumentele cheie ale evoluției. 

FAMILIE

În 2021 am lucrat foarte mult pe partea de a îmbunătăți lucrurile în familia noastră, modul în care realtionam, modul în care mă raportez la fiecare membru al familiei în parte!

Am început anul în forță cu o vizită la Albă Iulia, chiar pe 1 ianuarie! Îți recomand și ție să vizitezi acest oraș pentru că a fost renovat foarte frumos!

Luna ianuarie este plină de aniversări, printre care și ziua mamei mele, a nepoatei și a atunci avem ocazia să ne adunăm și să ne bucurăm  în sânul familiei.

În luna februarie am făcut prima escapadă de weekend doar eu și soțul meu, la Criț! Nici nu știu când am mai făcut acest gest, să mergem doar noi doi, în weekend! Oricum, din păcate pe parcursul anului nu s-au mai repetat un astfel de episode???? În schimb în luna mai am revenit la Criț și cu copiii și familia sorei mele, Mariana! Foarte mult mi-a bucurat inima această ieșire!

Primăvară a fost blanda cu noi și am descoperit un loc absolut superb, si anume IL GIARDINO DI ZOE- un loc minunat pentru recreația de weekend.

Martie este luna în care mă aniversez, și am împlinit frumoasă varsă de 39 ani. Am petrecut simplu, în sânul familiei, așa cum a impus contextul pandemic!

Aprilie este o altă luna urmată de aniversări importantă – ziua de naștere a Reinei și ziua de naștere a lui Tiberius, soțul meu, și a tatălui meu. Dacă tot vorbesc despre zile de naștere nu pot să nu o menționez și pe cea a prietenei mele Ana Scutea, din luna iunie- Ana organizează întodeauna evenimente absolut superbe, absolut surprinzătoare.

Am trăit o vacanță de vis vara această pe malul Mediteraniei împreună cu sora mea și familia ei! Chiar dacă a fost provocator, fiind foarte mulți copii la un loc, ne-am descurcat de minune! 

În luna august Radu a plecat în prima lui tabăra! Noroc că l-a însoțit și Reina! Nu vreau să intru în detalii deorece tabăra a fost o provocare, atât pentru el cât și pentru noi. 

Toamna a adus o dată cu ea multe activități pentru copii. Radu a început să meargă la baschet, și am avut nenumărate activități interesante- carting, ieșiri în natură, descoperirea meșteșugarilor din jurul Sibiului.

Din păcate în 14 noiembrie am pierdut-o pe bunica mea, un eveniment care m-a marcat profund și încă sufletul meu este în recuperări!

 Sfârșitul de an l-am petrecut în sânul familiei și a prietenilor apropiați! Am avut o oarecare poftă de socializare, după așa o lungă perioada de izolare și evitare a întâlnirilor și evenimentelor sociale! Am fost la colindat, am fost la concertul de Crăciun, am fost chiar și la un Revelion restrâns!

Toate aceste ieșiri ne-au costat câteva emoții după, însă viață merge înainte și ne păstrăm speranța că totul va fi bine.

BUSINESS

În acest an pot spune că m-am reconcentrat pe partea de salon și am reluat un pic socotelile cu acest business, pe care l-am cam abandonat în ultima vreme, iar în luna octombrie mă bucur că am putut organiza o renovare a coaforului astfel încât să adăugăm mai multă valoare serviciilor noastre! Operațiunea această m- a scos puțin din zona de confort, dar a meritat pe deplin!

În același timp în luna februarie am început un proiect foarte frumos, împreună cu Remus Boroiu și anume am dat drumul grupurilor de transformare! Practic am intrat în pâine și am ghidat sute de oameni pentru a construi și a păstra pe termen lung un stil de viață sănătos!

În acest an am lucrat și cu clienți în sesiuni 1 la 1, însă spre finalul anului mi-am dat seama că cel mai bine pentru mine este să îmi aranjez muncă de HOLISTIC HEALTH COACH în grupuri de maxim 10 persoane.

În ceea ce privește alte investiții pe care le-am făcut în 2020 am avut frumoasă surpriză să le finalizăm cu succes în 2021 și chiar am fost foarte mulțumită de rezultat, contrar așteptărilor noastre! Oricum și anul acesta m-am plimbat în magazinele de bricolaj și materiale de construcții- cred că este o pasiune ascunsă a mea.

Un eveniment foarte important este faptul că în acest an am frecventat cu pasiune cursurile Institutului De Nutriție Integrativă din New York, o școală care m-a marcat pozitiv profund, mi a deschis un nou drum în carieră! Iubesc absolut acest domeniu.

O dată cu începerea școlii mi-am schimbat formatul în care lucrez cu grupurile de transformare, axându-mă pe grupe de maxim 10 persoane, în felul acesta pot să le acord o atenție specială fiecărui participant în parte!

PRIETENI

Chiar dacă am cunoscut-o în 2020, pot să mă declar recunoscătoare pentru o prietenie frumoasă cu Roxana Geangu, pe care am dezvoltat-o frumos în acest an! Roxy mă respectă și șție că nu sunt genul de prientena cu care să își bea cafeaua zilnică, dar îmi place să cred că suntem acolo una pentru altă când avem nevoie și ne acceptăm așa cum suntem!

Ne-am bucurat în acest an de un minunat sejur împreună în Delta Dunării, împreună cu familiile noastre! A fost magnific pe toate planurile!

La capitolul prieteni apropiati aș mai avea atâtea să scriu însă contextul pandemic m-a împiedicat foarte mult în a dezvolta prietenii sau a fi alaturi de atâția oameni minunați pe care îi cunosc!

Și da închei acest raport de integritate spunadu-vă că ma aflu în pragul în care nu mai am parcă răbdare cu toată această pandemie! Știu că e necesar să avem rabdare și știu ca ne raportăm la un nou normal!

A fost un an cu bune și rele! Nu a fost anul meu de glorie dar am învățat și am evoluat foarte mult pe toate planurile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *